Lidt om mig

  • Uddannet Cand.psyk fra Københavns Universitet
  • Autoriseret psykolog
  • Videreuddannet indenfor psykoterapi og Godkendt som Specialist i Psykoterapi af Dansk Psykologforening i 1995.
  • Efter videreuddannelsen har jeg fortsat vedligeholdt min faglige og personlige udvikling med løbende at deltage i kurser, workshops og udviklingsgrupper.
  • Efter 15 års arbejde indenfor psykiatrien startede jeg i egen praksis i år 2000.
  • Jeg har overenskomst med Sygesikringen

Jeg arbejder ud fra en helhedsopfattelse af mennesket. Vi består af krop, psyke (følelser og tanker), og ånd. Problemer og ubalancer kommer gerne til udtryk på flere niveauer og kan derfor også bearbejdes ud fra forskellige indfaldsvinkler.

I det følgende kan du læse lidt om, hvad der i tidens løb har interesseret og inspireret mig. Det indeholder redskaber, som kan tages i brug, hvis det ønskes.

Siden studietiden har forholdet mellem krop og psyke optaget mig på forskellig vis. Jeg har uddannet mig indenfor kropsbaseret psykoterapi ved at tage en 1-årig kropsdynamisk terapeuttræning på Bodynamic Institute – og diverse “løse” kurser i det regi.

I en gruppe af psykologer har jeg over 4 år modtaget undervisning i arbejdet med chok, traumer og krisetilstande af Peter Levine – amerikansk Ph.D. i psykologi og forfatter til bøgerne “Væk tigeren” og “Helbredelse af traumer”.

Gennem de sidste 5 år har jeg modtaget supervision og undervisning af psykolog Tove Mejdahl, som er uddannet hos Peter Levine.

For år tilbage har jeg over flere år undervist gruper i krop-bevidsthed sammen med en afspændingspædagog.

Efter at have deltaget i et intensivt kursus i Mindfulness-baseret Kognitiv Terapi arrangeret af Jysk Fobiskole og psykolog Antonia Sumbundu, og på baggrund af mange års personlig erfaring med meditation, inddrager jeg også elementer af Mindfulness og opmærksomhedstræning i mit arbejde.

Psykens evne til at skabe billeder har været et andet interessefelt for mig. Drømme og forestillingsbilleder er et værdifuldt redskab til at arbejde respektfuldt med det ubevidste og til at skabe kontakt til uerkendte ressourser.

Jeg har gennem en mangeårig periode beskæftiget mig med Jungiansk psykologi og drømmeanalyse – og har selv gennemgået en fuld psykoanalyse.

Gennem de seneste 10 år har jeg dels taget en 3-årig træning og dels været på talrige workshops, i Danmark såvel som i USA, hos den amerikanske Ph.D. i psykologi Stephen Gallegos. Han har udviklet “The Personal Totem Pole Process”, som er en unik visualiseringsmetode, der bringer os i direkte kontakt med de dybe symbolbærende lag af psyken. Det er en metode, som er meget velegnet til at hele følelsesmæssige sår og skader. Dens mål er, at den enkelte møder sin unikke individualitet og bevæger sig i retning af stadig større livfuldhed – og i retning mod at blive et mere og mere helt menneske.